Zeilkamp 14-17

€ 210,-

Op kamp bij de SVK is geen jaar hetzelfde! Elk jaar maakt het leidingteam weer een nieuw programma. Benieuwd hoe een kampdag eruit zou kunnen zien? Lees snel verder!

’s Ochtends word je wakker van het kabbelende water langs de boot, nog een beetje slaperig rits je je tent open en dan weet je het weer. Wat een mooie avond gister, op een onbewoond eilandje met alleen je kampgenoten en de leiding, gezellig rond het kampvuur. De resten smeulen nog wat na en langzaam aan komt iedereen zijn boot uit en maken jullie samen een goed ontbijtje.

Alle bedden weer opruimen en de dektenten van de boot af; de boot wordt weer zeil klaar gemaakt! Waar gaan we vandaag naartoe? De leiding heeft een leuke route uitgestippeld over een van de friese meren waarbij we aan het eind van de dag aankomen in een klein haventje. Op het water ontstaat er een ware race, welke bemanning werkt het beste samen? ’s Middags neemt de wind wat af en kunnen we lekker zwemmen, watergevecht houden en rustig dobberen naar het haventje. Daar aangekomen maak je samen met de leiding het avond eten klaar en kan iedereen even genieten van een lekkere douche.

’s Avonds is het nog niet afgelopen, omdat we nu in een haven liggen gaan we met zijn allen op stap, even het vaste land verkennen! We belanden op een toffe schuimparty en kruipen ruikend naar zeep terug ons bootje in. Wat staat de rest van week ons nog te wachten? Ooit een dropping met de zeilboot mee gemaakt? Of zou je wel willen nachtzeilen? Het is allemaal mogelijk bij een zeilkamp!

Kampnummer:
245

Datum:
Van 20-07-2024 t/m 27-07-2024

Leiding: 
Het leidingteam wordt nog bekend gemaakt.