Zeilkampen

€ 210,-

De wind in je haren, kabbelend water langs de boot, slapen onder het dekzeil, de prachtige Friese Meren, sfeervolle havens, een watergevecht of een frisse duik tussendoor. Kortom; een zeilzwerftocht bij de SVK!

We hebben één zeilkamp voor 14-17 jarigen op de prachtige Friese Meren. Overdag zijn we lekker actief bezig op het water en aan het eind van de middag gaan we op zoek naar een plek om gezamenlijk te koken, even wat uit te rusten en gezellig bij te kletsen over de belevenissen van de dag. Deze plek kan een haven zijn maar ook onbewoonde eilandjes gebruiken we als overnachtingplaats. Reken maar dat je na een zware dag op het water heerlijk slaapt onder het dekzeil van je boot terwijl deze deint op de golven. De leiding van de zeilkampen bestaat uit ervaren en enthousiaste zeilers die het leuk vinden om jou de basisbeginselen van het zeilen bij te brengen en samen avonturen te beleven. De SVK organiseert echter geen zeil instructiekampen, je krijgt dus geen diploma mee naar huis. Uiteraard krijgen leergierige deelnemers genoeg kans om zelf ook aan het roer te zitten! Elke boot wordt bemand door een begeleider en maximaal drie deelnemers. We zien je dan!


Tijdens het zeilen is er eigenlijk altijd wel wat te doen, je zult dus vaak je handen uit de mouwen moeten steken. Houd je van aanpakken? Geef je dan op voor dit kamp! Als je mee wilt is zeilervaring niet noodzakelijk, wel moet je goed kunnen zwemmen. Per kamp kunnen maximaal 12 deelnemers mee dus meld je snel aan!

Van 20-07-2024 tot 27-07-2024
Van 20-07-2024 tot 27-07-2024