Tentenkamp 15-18

€ 120,-

Op kamp bij de SVK is geen jaar hetzelfde! Elk jaar maakt het leidingteam weer een nieuw programma in een nieuw thema. Benieuwd hoe een kampdag eruit zou kunnen zien? Lees snel verder!

Voorbeeld van een thema: "Wat als..?!" 

Wat als iedereen jarig was? Met taart werd iedereen warm ontvangen. De tenten werden ingericht, keuze was er genoeg. De één kwam thuis op SVK, de ander stelde zichzelf met een brede glimlach voor. Eén ding was zeker, iedereen had er zin in. We maakten kennis door onze beste hobby’s aan elkaar te laten zien en na te doen, wat voor velen een behoorlijke opgave was. Na het eten van een soep naar keuze, alweer al die keuzes, was het tijd om lekker bij te praten en… het bos in te gaan. In het pikkedonker struinde iedereen door het bos. Na een uur was de rust weder gekeerd en werd er genoten van het eerste warme kampvuur van de week.

Na een korte nacht werd iedereen bruut wakker gemaakt door de leiding. Tijd om te ontbijten! Maar tja, wat als je moest zoeken naar je ontbijt? Op Hoekelum werd er gespeurd naar de overleving. Een heerlijk ontbijt werd bij elkaar geraapt en opgegeten. In de middag gooiden Jut en Jul alle remmen los en veranderde de het-is-niet-meer-zo-goed-weer-tent in het decor van de lama’s. Er werd gedatet met Superman, er werd een aap die op zijn baas leek terug gebracht en wederom werd er weer hard gelachen. In de avond was het tijd voor de militaire dropping. Sommigen in wit pak gehesen moesten duiken in sloten voor hun leven, want de leiding gewapend met zaklamp lag op de loer. Een spannende en leuke avond, maar laten we afspreken dat we volgend jaar allemaal de goede kant op proberen te lopen.

Na een lange, lange nacht, of juist een veel te korte, het is hoe je het bekijkt, kreeg iedereen de kans om ‘s even lekker uit te slapen. Na een goede brunch was het tijd om… te shoppen! Er werd een flashmob opgenomen in de hema die niemand ooit zal vergeten. De bewoonde wereld werd heel even onveilig gemaakt, waarna er weer werd genoten in de frisse lucht van de bossen.

Wat als social media echt was? Wat als je een life harlem shake opneemt? Wat als Slenderman ons deze avond zal achtervolgen? Allemaal vragen die beantwoord werden tijdens dit kamp.  En daarna… werd er nog lang, lang kei hard gefeest bij het kampvuur!

Tijdens het kamp hanteren wij een zero tolerance beleid met betrekking tot alcohol en drugs, ook voor de jongeren van 18 jaar. 

Wil je nou alvast kennismaken met een aantal van onze leiding? Dat kan hier.

Kampnummer:
244

Datum:
Van 10-08-2024 t/m 17-08-2024

Leiding: 
Het leidingteam wordt nog bekend gemaakt.