Actiefkamp 15-17

€ 195,-

⚠ Helaas, dit jaar hebben wij wegens omstandigheden ervoor gekozen om actiefkamp niet door te laten gaan.  ⚠

Op kamp bij de SVK is geen jaar hetzelfde! Elk jaar maakt het leidingteam weer een nieuw programma in een nieuw thema. Benieuwd hoe een kampdag eruit zou kunnen zien? Lees snel verder!

Gister was je eerste dag op het kampterrein, je hebt kennis gemaakt met je kampgenoten, de eerste kampspellen gedaan, een avond bij het kampvuur gezeten en je hebt een slaapplek in een tent gekregen samen met een paar kampgenoten. Nu is het de eerste ochtend, je bent wakker gemaakt door de kampleiding en moest meteen aantreden voor een “ontspannen ochtendwandeling” door het bos, welke bij terugkomst toch echt meer op een bootcamp leek dan op een ochtendwandeling.

Eenmaal terug op het kampterrein staat er ontbijt voor je klaar en kun je even bijkomen. Na het ontbijt kun je je zwemspullen halen, sportschoenen en makkelijk zittende kleren aandoen om vervolgens naar het outdoor-park te wandelen. Eenmaal aangekomen bij het wordt je door de professionele medewerkers van het outdoor-park begeleid bij het doen van diverse activiteiten zoals krat-stapelen, klimmen en het hindernisparcours.

Na deze activiteiten staat er een lunch voor je klaar en kun met je kampgenoten bespreken wat de leukste activiteit was. Na de lunch liggen de kano’s klaar voor gebruik op de Regge.  Tijdens of na de kanotocht was er natuurlijk ook tijd om even te zwemmen.  Na deze verfrissende activiteit lopen we terug naar het kampterrein waar je even lekker kunt genieten van vrije tijd. om terug te lopen naar het kampterrein.

Na het eten gaan we gauw het bos weer in! Vandaag staat er een bosspel op het programma waarbij je niet zoveel hoeft te rennen, dat heb je vandaag al wel genoeg gedaan. Tijdens het smokkelspel moet je door het bos sluipen om ontdekking door de kampleiding te voorkomen. Na het spel te hebben verloren van de kampleiding, jammer jongens en meiden volgende keer beter, gaan we terug naar het kampterrein om bij een lekker warm kampvuur te genieten van een kop warme chocolademelk en een plak koek. Wat zouden we morgen gaan doen? Mountainbiken, boogschieten, vlotbouwen, zwemmen? De leiding laat niks los. Morgen merken we het vanzelf!

Kampnummer:
226

Datum:
Van 13-08-2022 t/m 20-08-2022

Leiding: 
Het leidingteam wordt nog bekend gemaakt.