GEANNULEERD: zomerkampen 2020

Jullie hebben het allemaal wel meegekregen afgelopen dinsdag: tot en met 1 september zijn de grote groepsevenementen verboden, en mogen daar geen vergunningen meer voor uitgegeven worden wegens de coronomaatregelen.

Voor ons (SVK) betekent dit dat wij deze zomer onze kampen en activiteiten moeten annuleren. Dit zit in twee problemen. Ten eerste: het terrein waar wij altijd ons tentenkamp houden mag voor ons kamp geen vergunning verstrekken. We kunnen daar dus niet terecht.

Ten tweede kunnen wij niet de anderhalve meter maatschappij waarborgen tijdens zeilkamp of tentenkamp. De deelnemers en leiding slapen in boten of tenten dicht bij elkaar. We kunnen ons dus niet aan de regels houden.

 

Wij als bestuur, en natuurlijk ook de vrijwilligers, vinden dit ontzettend jammer. Wij zitten dan ook zeker niet stil, en gaan proberen om SVK toch nog een beetje levend te houden dit jaar, al dan niet in de fysieke vorm. Daar houden we jullie van op de hoogte, houdt de social media (facebook, instagram) van SVK in de gaten!

SVK Facebook: Stichting Vakantiekampen https://www.facebook.com/stichtingvakantiekampen/

SVK Instagram: @stichtingvakantiekampen https://www.instagram.com/stichtingvakantiekampen/